WEDSTRIJD JO10-3

03 december 2022

Aankomende wedstrijden

10-12 10:00Olympia'28 JO10-3 - SVN'69 JO10-1JM
17-12 10:00Olympia'28 JO10-3 - Alcides JO10-2

Uitslagen

Team - Olympia28 JO10-3

2022-11-26_Teamfoto_JO10-3.JPG

Foto's Elftal van de week: JO10-3

30-3-2019

Ons team, JO10-3, bestaat uit de volgende spelers:

 

Keeper: Micha Vrolijk. Micha is een betrouwbare zekerheid op de doellijn. Hij is niet bang en duikt voor elke bal. Met zijn uittrap heeft hij al vele tegenstanders verrast. In de 2e helft van de wedstrijd wisselt Micha nog wel eens van positie en maakt hij het als veldspeler de tegenstander vaak erg moeilijk.

 

Verdediging: Justin Verhoek. Justin heeft een vaste plek, links achter. Je komt als tegenstander niet zo maar om hem heen. Kom je als tegenstander op Justin af, let dan maar op. De bal is dan voor hem.

 

Verdediging/    

Middenveld: Jesse Jansen. Jesse kom je achterin en op het middenveld tegen. Jesse blijft vechten om de bal en als tegenstander kom je Jesse meerdere keren tegen. Hij heeft het overzicht en pakt zijn doelpuntjes ook nog eens mee.

 

Verdediging: Quinten Helbig. Quinten is onze rechts achter. Quinten is bikkelhard en gaat altijd vol voor de bal. Niet alleen met de voet, maar ook met hoofd is hij goed bij de les. Koppen kan hij dan ook zeer goed.

 

Middenveld: Jan Teekens. Jan heerst op het middenveld. Jan kom je verder overal op het veld tegen. Speelt soepeltjes een tegenstander voorbij, maakt lange rushes. Jan houdt goed het overzicht en pakt zijn doelpunten ook mee.

 

Aanval: Tiemen Hofstede. Tiemen is onze links voor.  Hij heeft een neusje voor de goal. Als linksbenige voetballer komen er vanaf zijn voeten mooie passes vanaf de zijkant.

 

Aanval: Ruben Mijnheer. Ruben is onze rechts voor. Ruben heeft slimme pasjes. Kijkt goed om zich heen, speelt de bal precies op tijd en zet zo zijn tegenstander nog wel eens te kijk.

 

Middenveld/aanval: Joël Furzun. Joël is samen met zijn broertje in de winter erbij gekomen. Joël kan de bal goed bij zich houden, heeft ook al zijn doelpuntjes meegepikt. En kan op verschillende posities goed uit de voeten. Kortom een aanwinst voor ons team.

 

Middenveld/aanval: Jonathan Furzun. Jonathan is de kleinste op het veld. Maar dat laat hij niet merken. Jonathan kan de bal goed controleren en weet telkens zijn medespelers goed te vinden. Samen met zijn grote broer is hij ook een mooie aanvulling voor ons team.

 

 

Elke vrijdagavond worden de jongens getraind door Adrian en Joshua. Ook trainen ze nog wel eens samen met een ander team. Op zaterdag is de leiding in handen van Wim Jansen en Jan René Hofstede.

 

JO 10-3 heeft een lastige 1e competitie ronde gehad. Het is een leuke groep voetballers die, ook als het even niet gaat, hun hoofden rechten en niet bij de pakken neer zitten. Met de afsluitende reeks penalty’s staan ze dan ook vaak bovenaan. 

Met de voorjaarscompetitie voor de boeg zijn er nieuwe kansen en is er vertrouwen op goede resultaten.

 

JO 10-3 wenst Olympia 1 heel veel succes voor de wedstijd van vandaag en uiteraard gaan ze winnen (3-1).  Ook voor de komende weken veel succes. We denken dat Olympia 1 op de 5e plek eindigt. Kom op jongens!!