WEDSTRIJD JO10-2

03 december 2022

Aankomende wedstrijden

10-12 09:00SJO Ens/Kraggenburg JO10-1JM - Olympia'28 JO10-2

Uitslagen

Team - Olympia28 JO10-2

JO_10-2_[1600x1200].jpg

Team van de Week JO10-2

05-11-2021

Team van de Week JO10-2

JO10-2 is dit seizoen begonnen met een grotendeels nieuwe mix aan spelers. Al tijdens de 1e training viel op dat het een mooie mix betreft van fanatieke jongens, al snel was er een goede klik!
Voor de eerste wedstrijd, uit tegen VHK Sint Jansklooster, was het de vraag of deze klik er ook op het veld zou zijn. Het antwoord is “ja”, de jongens schoten uit de startblokken met een klinkende 14-3 overwinning! Ook de wedstrijden daarna eindigden in monsterscores tot Vollenhove in onze 4e wedstrijd eindelijk tegengas bood. In die wedstrijd bleek dat er zo nodig ook een vechtersmentaliteit aanwezig is. Voor de tweede periode zijn we nu een klasse hoger ingedeeld met de verwachting dat het team meer tegenstand gaat krijgen zodat ze kunnen groeien. Belangrijkste ambitie is dat het plezier en de teamspirit eraf blijft spatten zoals nu het geval is.

Introductie spelers:

1. Mohamad Alhamoud
Mo is één van onze vaste keepers. Hij blinkt uit in de goal, is niet bang zich voor de bal te gooien en heeft dit seizoen reeds een aantal prachtige reddingen achter zijn naam staan. Of hij zich verder ontwikkelt tot keeper of toch tot veldspeler is nog de vraag want hij kan ook een aardig balletje trappen.

2. Ray Schuitemaker
Ray is onze topscoorder. In wedstrijden met te weinig tegenstand steekt hij zo het hele veld over om ’t ook zelf af te maken. Ondanks zijn drive om te scoren kun je hem op iedere positie neerzetten, ook in de goal. Voetbal is zijn passie hetgeen bleek toen hij ondanks een blessure aan zijn knie toch in de goal wilde staan.

3. Yarick Hammer
Yarick is onze nieuwkomer. Hij is kort voor het einde van het vorige seizoen begonnen met voetbal en dit seizoen aangesloten bij dit mooie team. Yarick ontwikkelt zich snel en durft steeds vaker zijn positie als rechtsachter los te laten en op te stomen richting de goal.

4. Julian Klapinski
Julian is overgekomen van JO8 en laat zien dat hij deze stap makkelijk aankan. Julian is een aanvaller in hart en nieren, de focus ligt altijd naar voren. Hij geniet van mooie dribbels en scoren en dit heeft hij al menig keer gedaan!

5. Julian van Olst
Ook Julian van Olst is overgekomen vanuit de JO8 en ook hij laat zien het niveau makkelijk aan te kunnen. Het zal wel in de naam zitten want ook Julian staat graag als aanvaller in het veld. De afgelopen weken nadert hij Ray als onze topscorer. Julian is technisch sterk!

6. Niels Buter
Niels is onze stofzuiger op het middenveld. Wat een energie legt deze jongen in de wedstrijd, geweldig om te zien! Niels is overal en zet voor een belangrijk deel de lijnen uit binnen het team. Hij is niet vies van een sliding en wanneer het kan gaat hij mee naar voren.

7. Rico van den Berg
Rico is een goede verdediger maar staat ook nog graag in de aanval. Als (vleugel)verdediger stoomt hij ook graag mee op naar voren en hij pikt ook regelmatig zijn goaltje mee. Een belangrijke schakel binnen het team met zijn kwaliteiten.

8. Tim van der Burgt
Tim heeft een mooie pass in de benen. Hij ziet het spelletje en vindt de opening om de anderen vrij te zetten. Tim keept ook graag, zeker wanneer hij genoeg te doen heeft tegen sterke tegenstanders. Dan is hij als een vis in het water in de goal!

9. Tim
Tim is in de kern een aanvaller en hij scoort dan ook makkelijk. Maar wanneer het nodig is schuwt hij niet de duels op te zoeken en mee te verdedigen. Tim legt een tomeloze inzet op de mat en hij vindt het maar niks als hij even wissel staat.

Samenstelling staf:

Dennis Veldman
Dennis is onze trainer, hij tilt de jongens wekelijks naar een hoger niveau! Dennis heeft dit jaar bewust gekozen voor een wat jonger jeugdteam en dit gaat hem erg goed af. Naast trainen op voetbalskills is het ook opvoeden geblazen met deze 9 boefjes!

Jolanda Borst
Jolanda is de moeder van Rico en als vaste leidster betrokken bij het team. Jolanda heeft zelf jaren bij Olympia gevoetbald dus kent de kneepjes van het vak. De rust zelve naast het veld en aanwijzingen gevend waar nodig!

Martijn van der Burgt
Martijn is de vader van Tim en samen met Jolanda de vaste leider van het team. Hij maakt de opstellingen hetgeen steeds makkelijker wordt nu de voorkeuren voor posities steeds duidelijker worden.