WEDSTRIJD JO11-1G

Aankomende wedstrijden

Uitslagen

Team - Olympia28 JO11-1G

JO11-1_(1024x681).jpg

Elftal vd Week, Olympia'28 JO11-1 en JO11-3

18-4-2018

Zaterdag 21 april 2018 wordt op Super Saturday het 1e elftal van Olympia’28 in de thuiswedstrijd tegen Reaal Dronten gesteund door het ‘Elftal van de Week’. Deze week bij uitzondering twee teams: Olympia’28 JO11-1 en JO11-3. Naast het steunen van de 1e elftalspelers moeten de jonge talenten zelf ook aan het werk. In de rust staat namelijk een penaltybokaal gepland. Dit winnaar doet aan het einde van het seizoen mee aan de Pupillen Penalty Bokaal 2017/2018. Hieronder volgt een introductie van de Olympia’28 talenten.

Olympia’28 J011-1
JO11-1 is een leuk en gemotiveerd team waarvan de meeste jongens al een aantal jaar met elkaar samen speelt. De eerste helft van het seizoen zijn we net geen kampioen geworden maar zijn we wel gepromoveerd naar de 1e klasse. Op dit moment hebben we 9 spelers:

Spelers:
Te beginnen met onze Keeper, Fedde Muijsers, een ouderwetse Lijnkeeper met een goede uittrap waarmee hij vaak onze snelle voorhoede spelers weet te vinden.

Achterin hebben we twee pure mandekkers die je met een boodschap het veld in kan sturen. Op rechts Jorn Smalbrugge en links Stan van Weeren. Ze deinzen er niet voor terug om het duel aan te gaan wat voor de meeste aanvallers toch schrikken is.

Daarvoor speelt onze aanvoerder Huub Rozendal de man met het overzicht en de pass.
Heeft een goede vrije trap en is samen met Stan bij corners met het hoofd erg gevaarlijk.

Op het middenveld hebben we Kays die in de winterstop bij ons is komen spelen. Na een beetje onwennig begin is het een echte kilometer vreter met de juiste inzet en een goede techniek waar hij menig tegenstander mee op het verkeerde been zet.

Daarnaast als aanvallende middenvelder Sven Spoelder, met een neusje voor de goal en oog voor de steekbal.

We hebben in de aanval niet te klagen over snelheid, met Justin Huisman, Silvan ter Bruggen en Daan de Vries. Door veel van positie te wisselen en hun snelheid zijn ze een plaag voor vele verdedigers. Met daarnaast ook nog scorend vermogen. Ook kunnen ze onze koppers instelling brengen met hun goede voorzetten.

De jongens zijn zeer gemotiveerd al zit het in de eerste klasse niet altijd mee. We hebben in ieder geval een halve finale plaats in de Beker dus daar gaan we voor.

Verwachting zaterdagmiddag:
Wij hopen dat Olympia’28 vol voor de winst gaat spelen. En met een verdiende overwinning de drie punten over de streep trekt.

 

Olympia’28 JO11-3
JO11-3 is een team van 8 spelers welke sinds de winterstop samenspelen. Na 2 overwinningen en 2 nederlagen staan we op een mooie 8e plaats. We hopen in de resterende wedstrijden nog zeker wat wedstrijden te winnen om zo nog wat plekken te kunnen stijgen. Aan het spelplezier en de inzet zal het niet liggen. Samen met het fanatieke publiek maken we er elke wedstrijd (uit én thuis) weer een spektakel van.

Spelers:
Kjeld Stoel: Erg sterke keeper met uitstekende reflexen, vooral in 1 tegen 1 bijna onpasseerbaar.

Simon Zwanepol: Met zijn tomeloze inzet weet hij vele spitsen van het scoren te houden.

Roald Visscher: Onze leider achterin. Rots in de branding, ruimt vele ballen op

Tygo Slinger: IJzersterke verdediger. Geeft nooit op, om hem te kunnen passeren moet je van goeden huize komen.

Jur van der Werf: Rustige verdediger die moeiteloos omschakelt naar het middenveld. Behoudt goed het overzicht.

Daan Bergman: Verse kracht. Onverstoorbaar. Door zijn kracht moeilijk van de bal te krijgen. Pikt regelmatig een goaltje mee.

Joram Steenbergen: Kilometervreter op het middelveld. Helpt zijn verdedigers en staat een paar seconden later voorin om met een mooi schot van afstand een goal te maken.

Levi Wursten. Zonder twijfel onze 1e spits. Sterk aan de bal, snel en een uitstekend schot. Met afstand de topscorer van ons team.

Staf:
Trainers: Jelle Monsma en René Spriensma

Leiders: Alex Visscher en Roel Steenbergen

Sponsor:
MWS Montagewerken Schuitemaker

Verwachting zaterdagmiddag:
We zijn er van overtuigd dat het eerste de punten zaterdag in Hasselt kan houden. We hopen op een mooie wedstrijd en gaan voor een overtuigende 3-0 overwinning.